Brød

Steamed buns med pulled pork og grønnsaker på en trefjøl.

Steamed buns

Dette er opprinnelig fra det kinesiske kjøkken, men er etterhvert også blitt populært her til lands. Man dampkoker gjærdeigen isteden for å steke den.  Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag …

Steamed buns Read More »

Nystekt langtidshevet surdeigsbrød.

Langtidshevet surdeigsbrød

Et langtidshevet surdeigsbrød får tid til å utvikle en god aroma, med en litt syrlig smak av surdeig. Brødet får i tillegg store fine porer som er karakteristisk for et slikt brød. Har du ikke tid til å langtidsheve brødet, kan du bake brødet samme dag. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Langtidshevet surdeigsbrød Read More »

Nystekte glutenfrie horn med ost og skinke.

Glutenfrie horn med ost og skinke

Glutenfrie horn med ost og skinke er et godt alternativ til brødskiva i matpakken eller som turmat. Hornene kan fylles med det du liker best! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst …

Glutenfrie horn med ost og skinke Read More »

Nystekte gulrotrundstykker på en asjett.

Gulrotrundstykker med solsikkefrø

Hjemmelagde, grove og saftige gulrotrundstykker med solsikkefrø – deilig til helgefrokosten! /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød …

Gulrotrundstykker med solsikkefrø Read More »

Eltefritt grytebrød i en jerngryte.

Grytebrød

Grytebrød er ideelt å lage hvis du ikke har en eltemaskin og synes det er hardt å elte en gjærdeig for hånd. Ved bruk av kaldt vann og en veldig liten mengde med gjær, lar man deigen heve lenge og får utviklet seg med god smak og aroma. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai …

Grytebrød Read More »

Speltbrød med pinjekjerner.

Speltbrød med pinjekjerner

Speltbrød med pinjekjerner er en smakfull kombinasjon med den nøtteaktige smaken fra spelt. Brød bakt med spelt blir gjerne lette og luftige, og speltbrød er svært næringsrikt. Med bare 1 spiseskje av bakehjelpmiddelet Ferskere Bakst, vil brøde holde seg saftig og godt lenger.   Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai …

Speltbrød med pinjekjerner Read More »

Pizzahorn som ligger på en bakerist.

Pizzahorn

Pizzahorn er supert å lage til matpakken eller som turmat. De er lette å ta med seg og smaker alltid godt. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker …

Pizzahorn Read More »

Nystekt ingefærbrød oppskåret i skiver.

Ingefærbrød

Et søtlig brød med hint av ingefær. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Fint brød Formkake Formkaker Frokost …

Ingefærbrød Read More »

Rundt brød med øl som er ferdigstekt.

Brød med øl

Brød med øl gir en pikant smak. I denne oppskriften bruker vi også rugmel og honning som bidrar til enda mer smak og aroma. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag …

Brød med øl Read More »

Scroll to Top