Høst

Gulrotkake

Gulrotkake

Gulrotkake med ostekrem er en klassiker og nesten alle elsker denne kaken. I denne oppskriften bruker vi brun farin som gir kaken en ekstra god smak og kaken er toppet med en frisk ostekrem. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – …

Gulrotkake Read More »

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer eller kanelboller med hjemmelaget kanelfyll er vel noe av det beste som finnes. Denne gjærdeigen er ikke like søt som en bolledeig, siden snurrene skal fylles med et søtt og godt fyll. Deigen kan selvsagt brukes til knuter, skoleboller og annen søt gjærbakst med godt fyll. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – …

Kanelsnurrer Read More »

Skolebrød med blåbær og rømme på en bakerist.

Skolebrød med blåbær

Verdens beste skolebrød lager du selv! Skolebrød med blåbær og rømme er en ny vri på skolebrødene som er verdt å prøve. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – …

Skolebrød med blåbær Read More »

Nystekte kanelboller i bakefat med melisglasur

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak. Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Kanelsnurrer Sjokoladeboller Bollefocaccia med appelsinkrem

Kardemommeboller med sviskefyll stablet på hverandre

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken! Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter …

Snurrer med sviskefyll Read More »

Blåbærpai med mørdeig i en rund form.

Blåbærpai

Liker du å plukke blåbær om høsten, kan de brukes til en lekker blåbærpai. Friske norske blåbær smaker bare ekstra godt. Men, man kan selvsagt bruke frosne bær også hvis du vil bake utenfor sesongen eller ikke har plukket egne bær. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre …

Blåbærpai Read More »

Speltbrød som er oppskåret på en trefjøl.

Speltbrød med havregryn

Speltbrød med havregryn smaker godt og er et sunt valg. Spelt i seg selv er en kornart som inneholder mer magnesium, protein, sink og jern enn i vanlig hvete, og anses derfor for å være et næringsrikt valg. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet …

Speltbrød med havregryn Read More »

Nystekte gulrotrundstykker på en asjett.

Gulrotrundstykker med solsikkefrø

Hjemmelagde, grove og saftige gulrotrundstykker med solsikkefrø – deilig til helgefrokosten! /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød …

Gulrotrundstykker med solsikkefrø Read More »

Ingers Rugbrød på en trefjøl.

Rugbrød

Saftig rugbrød Ingers rugbrød er et 100% grovt brød som er bakt med sammalt hvete, rug og kruskakli. Det har et høyt innhold av kostfiber som er bra for fordøyelsen. Brødet er saftig og har en god smak selv uten tilsatt fett eller sukker. Brødene er enkle å lage og krever ingen eltemaskin. Relaterte oppskrifter …

Rugbrød Read More »

Scroll to Top