Jul

Iskake med marengs

Iskake med marengs

En eventyrlig flott iskake med marengs og flere lag med iskremsauser, som fudgesaus og sjokoladesaus – og toppet med sjokoladetrekk som stivner på isen. Denne iskaken vil det ta litt tid å lage, men det er SÅ verdt det. Det kan ikke bli annet enn magisk når denne nydeligheten serveres! /*! elementor – v3.17.0 – …

Iskake med marengs Read More »

Pavlovakrans

Pavlovakrans

Pavlovakrans er en nydelig, smakfull kake – en glede å servere ved store anledninger! Sprø, myk og frisk på samme tid. Marengsen kan lages flere dager i forveien, og er fin å lage i forkant av større selskap. Oppbevar da bunnen i en stor, lufttett boks, i romtemperatur, og pynt den før servering.

Eclairs med romkrem

Eclairs med romkrem

Oppskrift på eclairs med romkrem Eclairs er lettere å lage enn man skulle tro – og kan fylles på alle tenkelige måter – her har vi brukt en deilig romkrem. Grunnoppskriften er den samme som for vannbakkels. Lag små munnfuller som franskmennene, og topp de med mørk sjokolade!

Scroll to Top