Search
Close this search box.

Konfekt

gule bomber med hasselnøtter

Gule bomber med hasselnøtter

Vi nordmenn elsker gule bomber, og denne oppskriften med hasselnøtter er bare fantastisk god! Velger du å pynte bombene med hasselnøtter dekket i gullpulver, blir de utrolig flotte å se på også.

Marshmallows med salt lakris

Marshmallows med salt lakris

Myke og deilige marshmallowser med smak av salt lakris og vanilje. Det er enklere å lage marshmallows enn man skulle tro, spesielt hvis man har et sukkertemomerter. De koster ikke allverdens, og hjelper deg med å få perfekt konsistens på alt av karameller og marshmallowser.

Risboller i små muffinsformer.

Risboller

Risboller er enkelt å lage og faller godt i smak hos både barn og voksne. De er populære i barneselskaper, og er ofte å finne på kakebordet til jul. I denne oppskriften bruker vi kakao i stedet for kokesjokolade.

Punsjboller med kakepynt i små muffinsformer.

Punsjboller

Punsjboller, eller romboller som de også blir kalt er lettlagde godbiter laget på kakesmuler av en sjokoladekake. I denne oppskriften bruker vi litt ekte marsipan som gir en ekstra god smak på punsjbollene.

Konfekt med nougat og appelsin.

Konfekt med nougat

Konfekt er slettes ikke vanskelig å lage selv, og vi tør å påstå at den beste konfekten lager du selv hjemme på kjøkkenbenken. Men, det er viktig å bruke gode og smakfulle ingredienser.

Gule bomber med sjokoladetrekk

Gule bomber med sjokoladetrekk

Vi elsker denne oppskriften på gule bomber med sjokoladetrekk! Sett en ekstra piff på den klassiske julefavoritten ved å dyppe den i varm sjokolade.

Scroll to Top