Pizza med blåmuggost
Nydelig italiensk pizza med blåmuggost og deilig tomatsaus. Toppes med frisk salat og en god olivenolje.
Nydelig italiensk pizza med blåmuggost og deilig tomatsaus. Toppes med frisk salat og en god olivenolje.
Parmapizza er virkelig en smakfull klassiker. Her er en oppskrift på en deilig italiensk pizza di Parma!
En fantastisk god hvit pizza med steinsopp og blåmuggost. Når pizzaen er ferdig stekt toppes den med nystekt bacon, frisk timian og noen skiver parmesan.
Hvit pizza med røkelaks er et godt (og kanskje sunnere) alternativ til de mer typiske pizza-toppingene. I denne oppskriften bruker vi røkt laks, men man kan gjerne bruke både salmalaks, kokt torsk, røkt ørret eller utvannet klippfisk som alternativer. Supert hvis man har noe til overs i kjøleskapet.
Pizzaboller er praktisk å ha i fryseren på travle dager, og når brødmaten begynner å bli litt kjedelig. Bare ta opp så mange boller dere trenger og legg dem rett i matboksen. Disse er litt grove og smaksrike og saftige med en god tomatsaus. Disse er vegetariske, men du kan også ha biter av f.eks …
Pizzasaus som er hjemmelaget er nok den beste sausen du kan få på en hjemmelaget pizza. Ferske råvarer gir sausen en ekstra god smak. Du kan gjerne variere styrken på sausen, ved å tilsette enda mer hvitløk og gjerne litt hakket chili hvis du liker pizzaen ekstra sterk!
Hjemmelaget pizza med creme fraiche og parmaskinke Parmaskinke (Prosciutto di Parma) er en type spekeskinke av svin som er produsert i fjelltraktene ved Parma i Italia. Kjøttet er lagret opp til 18 månder og har dermed en spesiell god smak. Men, man kan godt kan bruke andre typer spekeskinke på pizzaen også – prøve deg …
Potet på pizza er utrolig godt med hvit pizzasaus, rødløk, mozzarella og pinjekjerner. Med riktig mel, pizzagjær og gjerne også surdeig i pizzabunnen, får den en fantastisk smak. Når det gjelder toppinger til pizzaen finnes det nesten ingen begrensninger! Velg det du liker best – og nyt!
Margherita pizza er en vegetarpizza, som stammer fra Napoli i Italia. Den gjenkjennes ved at det få, men smakfulle ingredienser som skal til: tomatsaus, ost og basilikum. Hvilken type ost du velger er i grunn opp til deg, men her har vi valgt å kombinere mozzarella- og parmesanost – det slår ikke feil!
Pizza smaker aller best når den er hjemmelaget! Pizzabunnen blir bedre, du kan velge toppingen selv og hvor mye du vil ha på av de forskjellige ingrediensene. Under finner du oppskrift på topping til en hvit pizza med scampi.