Search
Close this search box.

Pizza

Pizza med blåmuggost

Nydelig italiensk pizza med blåmuggost og deilig tomatsaus. Toppes med frisk salat og en god olivenolje.

Parmapizza

Parmapizza er virkelig en smakfull klassiker. Her er en oppskrift på en deilig italiensk pizza di Parma!

Hvit pizza med champignonhoder

Med et sugerør og noen sopp kan pizzaen gå fra å være ordinær til skummel! Dette er den perfekte middagen før ungene skal ut på knask eller knep, både siden den er litt skummel, men også fordi deigen kan lages kvelden i forveien. /*! elementor – v3.13.3 – 28-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))} /*! elementor – …

Hvit pizza med champignonhoder Read More »

Nystekte halvgrove pizzasnurrer i langpanne.

Halvgrove pizzasnurrer

Oppskrift på pizzasnurrer bakt med tørrgjær En oppskrift på halvgrove pizzasnurrer med surdeig, bakt i en langpanne. Perfekt å servere til en hyggelig TV-kveld med familien, som turmat eller i en barnebursdag. De halvgrove pizzasnurrene er bakt med bakeklar surdeig og pizzagjær. Anbefalte oppskrifter Grov pizzadeig Pizzadeig i langpanne Pizza med kjøttdeig

Nystekt hvit pizza med spekeskinke.

Hvit pizza med spekeskinke

Hvit pizza har en mild og rund smak da pizzasausen består av enten Crème Fraîche, Seterrømme eller lett-rømme. Med den milde smaken på sausen kan det være godt å bruke smakfullt fyll som topping på pizzaen. Godt og smakfullt fyll kan være spekeskinke, chorizo-pølse eller annet med mye god smak.

Grov pizzadeig med tomatsaus.

Grov pizzadeig

Grov pizzadeig er rik på fiber og metter lenger. Med denne deigen kan du lage enten langpannepizza, posjonspizzaer, pizzasnurrer eller innbakt pizza.

Pizzadeig i langpanne med pizzasaus.

Pizzadeig i langpanne

Pizzadeig i langpanne er praktisk å lage når flere skal spise pizza sammen. En langpannepizza rekker til 3-4 personer. I våre oppskrifter på pizzadeiger, bruker vi pizzagjær som gjør at deigen blir lettere å kjevle ut. Har du ikke pizzagjær får hånden, kan man selvsagt bruke original tørr eller fersk gjær.

Hjemmelaget pizza med kjøttdeig og smeltet ost på en bakerist.

Pizza med kjøttdeig

Pizza med kjøttdeig er en klassiker og er vel kanskje den pizzaen det lages mest av i de tusen hjem. Bruk denne oppskriften på pizzabunn som basis, og topp den med det du liker aller best å ha på.

Italiensk pizzabunn i runde deigemner.

Italiensk pizzabunn

Italiensk pizza gjenkjennes gjerne med en tynn og sprø pizzabunn! Siden bunnen er så tynn har man ofte litt mindre (men vel så smakfull) topping, på den italienske pizzaen. Det finnes utallige oppskrifter på pizzabunner, men akkurat denne er fra vår italienske venn Ettore. Han jobber som baker på Italiensk Bakeri.

Hjemmebakt pizza med pepperoni og grønn paprika.

Pizza med pepperoni

Pizza med pepperoni er opprinnelig en amerikansk variant. Pepperoni-pølsen er godt krydret og gir en veldig godt smak på blant annet pizza. En annen pølse som smaker godt på pizzaer er chorizopølse. Dette er en spansk krydret pølse med kanskje enda mer smak. Uansett, her får du vår beste oppskrift på denne pizzaen!

Scroll to Top