Brød

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak. /*! elementor – v3.23.0 …

Rundstykker med surdeig Read More »

Brytebrød langpanne

Brytebrød i langpanne

Brytebrød i langpanne passer supert til en stor familiefrokost, eller til andre anledninger hvor brødet skal serveres til mange personer samtidig. Denne oppskriften er halvgrov, og bakt med bakeklar surdeig. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød …

Brytebrød i langpanne Read More »

Grove rundstykker

Grove rundstykker

Grove rundstykker gir en god start på dagen og inneholder godt med mineraler og fiber som holder på metthetsfølelsen lenger. I denne oppskriften bruker vi kaldt vann, slik at deigen bruker litt lenger tid på å heve. Det er da man får frem den gode smaken i rundstykkene. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ …

Grove rundstykker Read More »

Ciabatta med surdeig

Ciabatta med surdeig

Ciabatta er opprinnelig et italiensk brød, men er blitt populært i mange land – og det skjønner vi godt! Ciabatta er smakfullt i seg selv, men baker du det med surdeig får du virkelig en piff på både smak og konsistens.

Løksuppe

Løksuppe

Løksuppe er en knallgod, varmende og rimelig hverdagsmiddag, og ikke minst en super måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt! Med denne oppskriften gjør du om brødrestene til et nydelig ostesmørbrød-lokk på toppen av suppa. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst …

Løksuppe Read More »

Brioche Hamburgerbrød

Brioche hamburgerbrød

Lag hamburgerbrød slik de beste utestedene gjør det – myke, deilige og smakfulle! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter …

Brioche hamburgerbrød Read More »

Rundstykker med sesamfrø.

Rundstykker

Rundstykker smaker alltid godt og passer like gjerne til frokost og lunsj, som tilbehør til en rekke middagsretter. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – …

Rundstykker Read More »

Glutenfri rundstykker med ost og paprika.

Cottage Cheese rundstykker

Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – …

Cottage Cheese rundstykker Read More »

Nystekte hvitløksknuter på en trefjøl.

Hvitløksknuter

Få ting smaker bedre til sommermaten enn smakfulle nybakte hvitløksknuter! Disse lager du lett selv og smaker himmelsk godt! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter …

Hvitløksknuter Read More »

Nystekt brød uten gjær på en trefjøl.

Brød uten gjær

Hvordan lage brød uten gjær? Brød uten gjær tar litt tid å bake. Her lager vi en fordeig som skal stå i 24 timer innen man fortsetter å lage deigen. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød …

Brød uten gjær Read More »

Scroll to Top