Høst

Nystekt klippekrans på en grå asjett.

Klipeekrans

Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød …

Klipeekrans Read More »

gulrotkake med krem og valnøtter

Gulrotkake med valnøtter

Gulrotkake med valnøtter og en nydelig ostekrem, pyntet med friske blåbær og mynte! Kaken kan enten lages som rund kake, eller i langpanne – det er ditt valg! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – …

Gulrotkake med valnøtter Read More »

Gresskarbrød med tørket frukt

Gresskarbrød med tørket frukt

Nydelig brød som kan minne om en julekake. Gresskarbrød passer perfekt til for eksempel et stort ostefat. Brødet er eltefritt og stekes i en gryte. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag …

Gresskarbrød med tørket frukt Read More »

Eltefri fougasse med oliven

Eltefri fougasse med oliven

Fougasseer et herlig brød og en av de eldste brødoppskriftene fra Frankrike. Denneoppskriften er spesielt god med rosmarin og salte oliven. Fantastisk ved sidenav en varmende gryte eller suppe. Eller ved siden av en salat. I en travelhverdag er det helt supert å kunne røre sammen deigen kvelden før, og steke denetter jobb dagen etter.  …

Eltefri fougasse med oliven Read More »

Krutonger

Krutonger

Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Krutonger Read More »

Klippekrans med Nugatti

Dette er den perfekte baksten for deg som liker hasselnøtter og saftig gjærbakst. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle …

Klippekrans med Nugatti Read More »

Sticky buns med karamellfudge

Disse bollene er som kanelboller, men stekes med karamell i bunnen av formen som trekker opp i gjærdeigen under stekingen og gjør de ekstra saftige og gode. Her har vi brukt pistasjkjerner, men du kan også bruke andre nøtter som mandler eller hasselnøtter Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Kanelsnurrer uten melk og egg …

Sticky buns med karamellfudge Read More »

Brownie ostekake med salt karamell

Brownie ostekake med salt karamell

En brownie-ostekake er rett og slett en perfekt kombinasjon av to favoritter: brownie og stekt ostekake. For å gjøre det hele ekstra uimotståelig har vi toppet kaken med salt karamellsaus. Tre himmelsk gode elementer i en og samme kake – det blir ikke bedre enn det! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Brownie ostekake med salt karamell Read More »

Eplekake med vaniljekrem

Eplekake med vaniljekrem

Høst = gode norske epler = servering av nystekt eplekake med vaniljekrem! 🍎 Denne oppskriften passer også fint til andre anledninger og sesonger. I denne oppskriften har vi både vaniljekrem i selve kaken, og gjerne litt ved siden av også. Topp den med vaniljeis og deilig Idun Karamellsaus! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai …

Eplekake med vaniljekrem Read More »

Hjerteformede marshmallows

Hjerteformede marshmallows

Det er enklere å lage marshmallows enn man skulle tro. Disse hjerteformede marshmallowsene er myke og luftige, med en god smak av vanilje. Perfekte i en kopp kakao til noen du er glad i!

Scroll to Top