Blåbærsnurrer
Blåbærsnurrer er en av høstens delikatesser. I denne oppskriften lager vi snurrer med hjemmelaget blåbærfyll, men med denne søte gjærdeigen kan du lage knuter, boller, stenger eller hva du måtte ønske.
Blåbærsnurrer er en av høstens delikatesser. I denne oppskriften lager vi snurrer med hjemmelaget blåbærfyll, men med denne søte gjærdeigen kan du lage knuter, boller, stenger eller hva du måtte ønske.
Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken! Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter …
Snurrer med vaniljekrem og kokos minner mye om skoleboller, bare laget på en annen måte. Ønsker du å erstatte lettlaget vaniljekrem med en som er laget fra bunnen av, kan du se oppskriften på hjemmelaget vaniljekrem. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading …
Kanelruller med sjokolade! Deilige twister med kanelfyll og sjokoladetopping. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Formkake Formkaker …
Boller med melis i stedet for sukker smaker like godt som om de var laget med vanlig sukker. Du vet, noen ganger har man ikke sukker i kjøkkenskapet når bolletrangen melder seg. Da kan du selvsagt bruke melis! Pynt bollene med melisglasur og strø på kakepynt etter eget ønske. Flere bursdagsoppskrifter Alle Bursdag Alle …
Solskinnsboller, også kalt solboller er boller med vaniljekrem i midten. I denne oppskriften har vi laget de som snurrer med rosiner i tillegg, men du kan gjerne lage de som runde boller hvis du heller ønsker det. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ …
Bringebærsnurrer med revet marsipan smaker utrolig godt sammen og kan nytes året rundt. Disse bringebærsnurrene er stekt i muffinsformer, men kan fint også stekes uten formene eller i en rektangulær bakeform som en hel kake. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading …
Langtidshevet boller med havreskolding Nikolai Meling fra Harmoni Håndverksbakeri (Porsgrunn) vant den jeve prisen i NM baker 2018. Disse herlige bollene tar omtrent et døgn å lage, og i oppskriften brukes en havreskolding for ekstra saftige boller. Havre har den egenskapen med å ta opp mye fuktighet som gir gode saftige boller.
Fransk gjærbakst briochekake med vaniljekrem er det mest vanlige å se her til lands, men opprinnelig er dette fransk gjærbakst. Franskmennene har spist dette bakverket i en årrekke og det finnes i flere varianter over hele Frankrike. En brioche inneholder mindre sukker enn hveteboller og oppleves gjerne som et mer luftig bakverk. /*! elementor – …
Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!