Boller

Hveteboller uten egg og melk

Hveteboller uten egg og melk

Hveteboller uten egg og melk! Med denne grunndeigen på søt gjærbakst kan du lage snurrer, knuter, eller hva du måtte ønske.   /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Flere bolleoppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Rosinboller …

Hveteboller uten egg og melk Read More »

Kardemommeboller med sviskefyll stablet på hverandre

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken! Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter …

Snurrer med sviskefyll Read More »

Vaniljesnurrer toppet med melis og kokosflak

Snurrer med vaniljekrem og kokos

Snurrer med vaniljekrem og kokos minner mye om skoleboller, bare laget på en annen måte. Ønsker du å erstatte lettlaget vaniljekrem med en som er laget fra bunnen av, kan du se oppskriften på hjemmelaget vaniljekrem. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading …

Snurrer med vaniljekrem og kokos Read More »

Kanelruller med sjokolade

Kanelruller med sjokolade

Kanelruller med sjokolade! Deilige twister med kanelfyll og sjokoladetopping. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Formkake Formkaker …

Kanelruller med sjokolade Read More »

Hveteboller med melisglasur, perfekte til burdagsferiringen

Boller med melis

Boller med melis i stedet for sukker smaker like godt som om de var laget med vanlig sukker. Du vet, noen ganger har man ikke sukker i kjøkkenskapet når bolletrangen melder seg. Da kan du selvsagt bruke melis! Pynt bollene med melisglasur og strø på kakepynt etter eget ønske.   Flere bursdagsoppskrifter Alle Bursdag Alle …

Boller med melis Read More »

Solskinnsboller med vaniljekrem og rosiner på et stekebrett.

Solskinnsboller

Solskinnsboller, også kalt solboller er boller med vaniljekrem i midten. I denne oppskriften har vi laget de som snurrer med rosiner i tillegg, men du kan gjerne lage de som runde boller hvis du heller ønsker det. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ …

Solskinnsboller Read More »

Bringebærsnurrer på et fat, toppet med melisglasur og kakestrøssel

Bringebærsnurrer

Bringebærsnurrer med revet marsipan smaker utrolig godt sammen og kan nytes året rundt. Disse bringebærsnurrene er stekt i muffinsformer, men kan fint også stekes uten formene eller i en rektangulær bakeform som en hel kake. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading …

Bringebærsnurrer Read More »

Nystekte norgesmesterens boller på en kjøkkenbenk.

Norgesmesterens boller

Langtidshevet boller med havreskolding Nikolai Meling fra Harmoni Håndverksbakeri (Porsgrunn) vant den jeve prisen i NM baker 2018. Disse herlige bollene tar omtrent et døgn å lage, og i oppskriften brukes en havreskolding for ekstra saftige boller. Havre har den egenskapen med å ta opp mye fuktighet som gir gode saftige boller.

Brioch kake med vaniljekrem

Briochekake med vaniljekrem

Fransk gjærbakst briochekake med vaniljekrem er det mest vanlige å se her til lands, men opprinnelig er dette fransk gjærbakst. Franskmennene har spist dette bakverket i en årrekke  og det finnes i flere varianter over hele Frankrike. En brioche inneholder mindre sukker enn hveteboller og oppleves gjerne som et mer luftig bakverk. /*! elementor – …

Briochekake med vaniljekrem Read More »

Hvetestang på et fat fylt med vaniljekrem, toppet med melis og revet kokos

Hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!

Scroll to Top