Brød - Småbakst

Lunsjmuffins

Lunsjmuffins

Muffins trenger ikke alltid å være søte. Disse er saftige med revne gulerøtter og yoghurt. Og smaksrike med vårløk, fetaost og ost. Disse er vegetariske, men du kan også ha biter av stekt bacon eller skinke i røren. Frys de gjerne og ta opp etter hvert som du trenger de i f.eks matpakken. Relaterte oppskrifter …

Lunsjmuffins Read More »

Grove pizzaboller

Grove pizzaboller

Pizzaboller er praktisk å ha i fryseren på travle dager, og når brødmaten begynner å bli litt kjedelig. Bare ta opp så mange boller dere trenger og legg dem rett i matboksen. Disse er litt grove og smaksrike og saftige med en god tomatsaus. Disse er vegetariske, men du kan også ha biter av f.eks …

Grove pizzaboller Read More »

Krutonger

Krutonger

Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Krutonger Read More »

Løksuppe

Løksuppe

Løksuppe er en knallgod, varmende og rimelig hverdagsmiddag, og ikke minst en super måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt! Med denne oppskriften gjør du om brødrestene til et nydelig ostesmørbrød-lokk på toppen av suppa. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst …

Løksuppe Read More »

Nystekte hvitløksknuter på en trefjøl.

Hvitløksknuter

Få ting smaker bedre til sommermaten enn smakfulle nybakte hvitløksknuter! Disse lager du lett selv og smaker himmelsk godt! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter …

Hvitløksknuter Read More »

Horn med ost og pesto på en trefjøl.

Horn med ost og pesto

Horn med ost og pesto smaker godt og er noe de fleste vi like. Ønsker du å ha noe kjøtt i hornene, kan du ha i eksempelvis hakket skinke eller salami. Fylte horn er populært innslag i matpakken både for stor og små. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – …

Horn med ost og pesto Read More »

Grove pitabrød med kylling, salat og fetaost på en trefjøl.

Grove pitabrød

Hjemmebakte grove pitabrød med godt fyll passer ypperlig som turmat, i matpakken på skolen, eller på jobben for den saks skyld. Pitabrødene vi har bakt her, er grove og metter lengre enn fine brød. Ønsker du allikevel å bake fine pitabrød, kan du erstatte det sammalte melet med fint hvetemel. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai …

Grove pitabrød Read More »

Grove horn med kjøttdeig i.

Grove horn med kjøttdeig

Grove horn med kjøttdeig passer utmerket å bake til matpakken eller som turmat. De er enkle å spise, smaker godt og holder på energien utover dagen. Dessuten slipper man at pålegget blir tørt og kjedelig, da alt det gode ligger gjemt inne i hornet! I denne oppskriften bruker vi kjøttdeig, ost og krydder, men fyllet …

Grove horn med kjøttdeig Read More »

Pinnebrød viser pølser tvinnet med gjærdeig rundt.

Pinnebrød

Pinnebrød er et populært innslag i barneselskap, men passer også fint som turmat. I barneselskap kan man aktivere barna med å snurre deig rundt pølsen selv, noe som de synes er gøy. Pinnebrødene er dessuten halvgrove og er derfor et måltid som holder metthetsfølelsen litt lenger. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Pinnebrød Read More »

Innbakte pølser stablet på en tallerken.

Innbakte pølser

Innbakte pølser er kjempegodt og veldig populært blant barn. Derfor er innbakte pølser ofte både smart og godt å servere i barneselskap. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – …

Innbakte pølser Read More »

Scroll to Top