Produkter

Nystekte snurrer med sviskefyll stablet på hverandre.

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken!

Steamed buns med pulled pork og grønnsaker på en trefjøl.

Steamed buns

Dette er opprinnelig fra det kinesiske kjøkken, men er etterhvert også blitt populært her til lands. Man dampkoker gjærdeigen isteden for å steke den. 

Pølser i hjemmelagde pølsebrød.

Hjemmelagde pølsebrød

Hjemmelagde pølsebrød løfter opplevelsen av å spise pølser, for det smaker virkelig godt! Disse pølsebrødene er halvgrove som gjør deg god og mett lenger. Med denne oppskriften kan også lage hamburgerbrød eller pinnebrød, hvis du heller ønsker det.

Nystekte hvitløksknuter på en trefjøl.

Hvitløksknuter

Få ting smaker bedre til sommermaten enn smakfulle nybakte hvitløksknuter! Disse lager du lett selv og smaker himmelsk godt!

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Brioche hamburgerbrød

Lag hamburgerbrød slik de beste utestedene gjør det – myke, deilige og smakfulle!

Krydderkake oppskåret i skiver på en hvit asjett.

Kryderkake med sjokolade

Krydderkake med valnøtter og sjokolade! Formkaker lages ofte en brødform for å få den fine fasongen som lett skjæres opp i skiver. Kaken kan også lages i en større kakeform, men du får da et flatere resultat. Steketiden må også reduseres til ca. 30 – 40 minutter.  

Nystekte grove scones med syltetøy på en hvit asjett.

Grove scones

Grove scones er supergodt med søtt pålegg som syltetøy eller brunost – prøv selv!

Bringebærsmash kake på en rosa asjett.

Bringebærsmash!

Mmmm… en skikkelig lekker og frisk formkake med sprø smash! 

Nysteke kanelsnurrer uten melk og egg i en bakeform.

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak.

Scroll to Top